ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Weboldalunk meglátogatása bármely - a látogatóról szóló - adatok megadása nélkül lehetséges.

Hírlevélre való feliratkozáshoz a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény előírásai szerint a feliratkozónak az e-mailcímen kívül nevet is meg kell adnia (melyeket nem kívánunk használni, viszont a fenti törvény miatt elektronikus hírlevélre való feliratkozáskor is a hírlevél küldője köteles tárolni).

A Med&Life képviselet a közölt személyes adatok kezelésével és nyilvántartásával kapcsolatban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait betartva, a tőle elvárható gondossággal jár el. A hírlevélre feliratkozó adatait feliratkozó jóváhagyó nyilatkozata nélkül harmadik fél számára nem teszi hozzáférhetővé. A Med&Life képviselet a hírlevélre való feliratkozáskor közölt adatokat kizárólag elektronikus Vioforterápiás hírlevél küldése céljából használja.

Hírlevélről történő leiratkozás esetén a Med&Life képviselet megadott személyes adataival együtt törli a leiratkozót a hírlevél címlistából.

A www.medandlife.hu és www.viofor.hu domainnéven található weboldalt szerkeszti, valamint a Vioforterápiás hírlevél szerkesztője és küldője a:
Med&Life képviselet

A www.medandlife.hu és www.viofor.hu weboldalak tárhelyét az Egzakt-Flott Bt. szolgáltatja.

 VIOFOR JPS SYSTEM - MÁGNESTERÁPIA, FÉNYTERÁPIA, LÉZERTERÁPIA, PDT FELSŐ FOKON

AjánlatkérésHozzáadás a Kedvencekhez

Ugrás a kezdőlapra   info@medandlife.hu +36 20 450-2886
A weblap kiadója a Med&Life képviselet © Minden jog fenntartva
!
Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat